Национални състезания Сливен - UNREGISTERED VERSION

Отиване към съдържанието

Главно меню

Химия и ООС

 

ПРОТОКОЛ с резултатите от индивидуалното  класиране на участниците в XVI НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ХИМИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА, проведено на 12 и 13 април 2014 г. в гр. Сливен.

ПРОТОКОЛ с резултатите от отборното класиране на участниците в XVI НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ХИМИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА, проведено на 12 и 13 април 2014 г. в гр. Сливен.


Списък на заявилите участие в Националното състезание по ХООС.

Съгласно графика за провеждане на националните състезания през учебната 2013/2014 година на Министерството на образованието, младежта и науката от
11 до 13 април в ПМГ "Добри Чинтулов" гр. Сливен ще се проведе Национално състезание по химия и опазване на околната среда.
Можете да изтеглите
регламента на състезанието от тук.

Предварителна програма, заявка за участие, условия за настаняване, както и карта на гр. Сливен можете да изтеглите от тук.

 

ПРОТОКОЛ с резултатите от индивидуалното  класиране на участниците в XV НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ХИМИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА, проведено на 13 и 14 април 2013 г. в гр. Сливен.

ПРОТОКОЛ с резултатите от отборното класиране на участниците в XV НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ХИМИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА, проведено на 13 и 14 април 2013 г. в гр. Сливен.

Списък на заявилите участие в Националното състезание по ХООС.
Съгласно графика за провеждане на националните състезания през учебната 2012/2013 година на Министерството на образованието, младежта и науката от
12 до 14 април в ПМГ "Добри Чинтулов" гр. Сливен ще се проведе Национално състезание по химия и опазване на околната среда.
Можете да изтеглите регламента на състезанието от тук.

Предварителна програма, заявка за участие, условия за настаняване, както и карта на гр. Сливен можете да изтеглите от тук.

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню